Bæredygtighed blandt vores elsystemsproducenter
Sammen kan vi gøre en forskel

Elcykler bidrager i høj grad til den grønne omstilling, og vores producenter gør også en indsats hver dag for at gøre produktionen endnu mere miljøvenlig.

Vores elcykler er udstyret med et elsystem fra danske Promovec. Vores samarbejdspartnere lægger en stor ære i at bidrage til en klimavenlig fremtid, hvor vores transportform bliver stadig mere grøn uden, at vi går på kompromis med køreglæde og komfort.
Herunder kan du læse mere om, hvad Promovec gør af initiativer i kampen om en grønnere fremtid:

Promovec

Promovec arbejder hver dag for at bidrage til en bæredygtig omstilling. Et af de mest afgørende aspekter i Promovecs indsats er deres lokale batteriproduktion, som de foretager sig i samarbejde med Viridus Manufacturing. I 2022 flyttede Viridus Manufacturing ind i en helt ny fabrik, bygget efter de bæredygtige DGNB-standarder. Denne fabrik er CO2 neutral og spækket med bæredygtige funktioner såsom spildevandsgenbrugssystem, biodiversitetshaver, CO2-neutral varmepumpe, genanvendelige byggematerialer, affaldssortering og solpaneler.

Læs meget mere om Promovecs bidrag til en mere bæredygtig fremtid, som også indebærer sundhed, trivsel og meget mere, her.

Elcykler med Promovec elsystem

Med Raleigh får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor