Elcykler
Klassiske elcykler med fokus på køreglæde og komfort

Vores elcykler er bygget til at give dig maksimal køreglæde – også op ad bakker. Vi har skruet helt op for komforten, bevaret de tidløse og klassiske design og monteret en elmotor for at øge din køreglæde. Flere af vores modeller er designet med lav indstigning, hvilket gør det nemt og overskueligt at stige op på cyklen. Dette kan være en stor fordel for både mænd og kvinder. Vores Raleigh elcykler gør ikke kun din tur nemmere, men også sjovere.

Tidløse og stilrene elcykler

Se alle elcykler

Cykelmodeller

Darlington E

En komplet elcykel til 9.999,-

Raleigh Darlington E er en fuldblods by-elcykel, der giver maksimal komfort og køreglæde gennem gaderne. Perfekt til daglig pendling til universitetet eller arbejdspladsen. Med en Darlington E kommer du snildt gennem dagens gøremål.

Se Darlington E

Sussex E1

Elegant, elektrisk, effektiv

Raleigh Sussex E1 er designet til at levere maksimal køreglæde og er skabt til dig, der søger en elcykel, som yder maksimal hjælp. Sussex E1 skruer op for komforten med nøje udvalgt kvalitetsudstyr, og med sin elmotor gøres cykelturen lettere overkommelig under alle forhold, om det er på lige strækning eller stejle bakker.

Se de nye Sussex E1

Sussex E2

Nyudviklet elcykel med centermotor

Raleigh Sussex E2 er en højtudstyret elcykel med overlegen komfort og et kraftigt elsystem, som er skabt til dig, der elsker en naturlig cykeloplevelse, men søger den ekstra assistance, en elmotor yder. Sussex E2 har et klassisk og praktisk design, hvor der er tænkt over detaljerne Sussex E2 er til dig, der drømmer om den perfekte hverdagscykel.

Se de nye Sussex E2

Registrer dit Promovec batteri

3 års garanti på 70% minimumskapacitet.

Ejer du en Raleigh elcykel med et elsystem fra danske Promovec, kan du registrere det og få 3 års garanti på 70% minimumskapacitet fra købsdatoen. Dette skal ske senest 14 dage efter købet er foretaget.

Se mere her

Dansk designede elcykler og elsystem

Med Raleigh får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor