Elcykler
Klassiske elcykler med fokus på køreglæde og komfort

Vores elcykler er bygget til at give dig maksimal køreglæde – også op ad bakker. Vi har skruet helt op for komforten, bevaret de tidsløse og klassiske design og monteret en elmotor for at øge din køreglæde. Flere af vores modeller er designet med lav indstigning, hvilket gør det nemt og overskueligt at stige op på cyklen. Dette kan være en stor fordel for både mænd og kvinder. Vores Raleigh elcykler gør ikke kun din tur nemmere, men også sjovere.

Sussex E1

Nyudviklet elcykel med forhjulsmotor

Raleigh Sussex E1 er designet til at levere maksimal køreglæde og er skabt til dig, der søger en elcykel, som yder maksimal hjælp. Sussex E1 skruer op for komforten med nøje udvalgt kvalitetsudstyr, og med sin elmotor gøres cykelturen lettere overkommelig under alle forhold, om det er på lige strækning eller stejle bakker. Den nye Sussex E1 udkommer i 2022.

Se de nye Sussex E1

Sussex E2

Nyudviklet elcykel med centermotor

Raleigh Sussex E2 er en højtudstyret elcykel med overlegen komfort og et kraftigt elsystem, som er skabt til dig, der elsker en naturlig cykeloplevelse, men søger den ekstra assistance, en elmotor yder. Sussex E2 har et klassisk og praktisk design, hvor der er tænkt over detaljerne Sussex E2 er til dig, der drømmer om den perfekte hverdagscykel. Den nye Sussex E2 udkommer i 2022.

Se de nye Sussex E2

Darlington E

Letrullende elcykel i tidløst design

Raleigh Darlington E er en fuldblods by-elcykel, der giver maksimal komfort og køreglæde gennem gaderne. Med en Darlington E kommer du snildt gennem dagens gøremål.

Se Darlington E