Om Raleigh

Raleigh-navnet har stået for kvalitet siden starten i Nottingham, England i 1887. Raleighs sortiment er udspændt af en række modeller, der alle har et retromoderne look på en eller anden vis.

Raleighs cykler er ikoner og blander et retrolook med tilfredsstillelsen af de behov, som moderne pendling og fritidscykling kræver. Raleigh har gamle engelske rødder, men mærket er udviklet med det danske marked for øje af et af verdens ældste cykelfirmaer, HF Christiansen, der hører hjemme i Randers, og har gjort det siden 1903. Udover Raleigh producerer HF Christiansen velkendte mærker som AvenueBike by Gubi, Centurion, MBK, Motobécane, Nishiki, Principia og Winther. Se mere på www.hfchristiansen.dk.

Den ikoniske Raleigh Tourist de Luxe er stadig klassikeren over dem alle. Det sker dog, at vi stadig skæver til tegningerne fra 1921, men faktisk er fundamentet til vores Tourist de Luxe endnu ældre. Selvom vi værner om traditionen og designet omkring denne cykel, bliver den løbende tilpasset med respekt for historien bag den og det originale design, så alt er stilkompatibelt. Dette betyder, at den karakteristiske gaffelkrone af sammensvejsede rør, de klassiske, noble farver og linjerne på cyklens skærm stadig er, som de altid har været. Stafferingerne på oliebadskassen bliver også den dag i dag malet med fri hånd, og cyklen bliver stadigvæk samlet i Randers, hvilket den er blevet siden 1999.

I takt med videreudviklingen af Tourist de Luxe, udvider vi i 2021 Tourist-serien med den nye Tourist Classic, en retromoderne stålcykel som er baseret på Tourist de Luxe, men som stadig formår at skabe et helt andet og unikt udtryk. Kerneegeskaberne i Tourist de Luxe er komfort og elegance, og de er ingen undtagelse med Tourist Classic. Det mærkes især på det lækre valg af udstyr såsom en lædersadel fra Brooks og en utrolig behagelig siddeposition.

Med Raleigh får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor