Promovec elsystem
Dansk innovation og design

Hvad er Promovec?

Danmarks bedste garanti på batteri og motor

Promovec er et dansk elcykelsystem som helt fra begyndelsen, i 2001, har været med til at udvikle elcykler i Danmark. Promovecs produkter er designet og produceret i Danmark. og de har servicecentre i hele Danmark, hvilket sikrer at du altid kan få råd og vejledning fra kompetente forhandlere, som råder over den fornødne viden til at servicere Promovecs produkter. Det skandinaviske klima stiller store krav til elcyklens robusthed og driftssikkerhed, og derfor udfører Promovecs testafdeling løbende tests på bl.a. komponenterne i det elektriske system. Dette er med til at sikre, at Promovecs produkter altid er opdaterede og af højeste kvalitet.

Læs mere om Promovec

Fordele ved Promovec

Facts om Promovec

  • Designet i Risskov (DK) med egen produktion af et udvalg af batterier
  • Mere end 20 års erfaring
  • Arbejder altid for at sætte nye standarder for den moderne elcykels udseende og funktion
  • Internationalt anerkendt virksomhed
  • Bæredygtig profil

 

Unikke egenskaber for Promovec

  • Danmarks bedste garanti på batteri og motor - 3 år
  • Servicecentre i hele landet
  • Kæmpe stort udvalg af udstyrsniveauer
  • Brugervenlige og moderne elsystemer
  • Alle komponenter er udviklet til Norden og dermed til helårsbrug

Batterier produceres i Danmark

Fokus på bæredygtighed

Promovec har rykket deres batteriproduktion til Danmark for at øge bæredygtigheden og løfte deres service- og kvalitetsniveau for de mange elcykelbrugere, der efterhånden cykler gennem de danske gader. I videoen kan du lære meget mere om Promovecs banebrydende tiltag.

Bæredygtighed hos Promovec

Elcykler bidrager i høj grad til den grønne omstilling, og vores producenter gør også en indsats hver dag for at gøre produktionen endnu mere miljøvenlig.

Vores elcykler er udstyret med et elsystem fra danske Promovec. Vores samarbejdspartnere lægger en stor ære i at bidrage til en klimavenlig fremtid, hvor vores transportform bliver stadig mere grøn uden, at vi går på kompromis med køreglæde og komfort.
Herunder kan du læse mere om, hvad Promovec gør af initiativer i kampen om en grønnere fremtid:

Promovec arbejder hver dag for at bidrage til en bæredygtig omstilling. Et af de mest afgørende aspekter i Promovecs indsats er deres lokale batteriproduktion, som de foretager sig i samarbejde med Viridus Manufacturing. I 2022 flyttede Viridus Manufacturing ind i en helt ny fabrik, bygget efter de bæredygtige DGNB-standarder. Denne fabrik er CO2 neutral og spækket med bæredygtige funktioner såsom spildevandsgenbrugssystem, biodiversitetshaver, CO2-neutral varmepumpe, genanvendelige byggematerialer, affaldssortering og solpaneler.

Læs meget mere om Promovecs bidrag til en mere bæredygtig fremtid, som også indebærer sundhed, trivsel og meget mere, her.

Med Raleigh får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor