Sussex E2 - mat grå

Specifikationer

Stelfarve Mat grå
Decal Sort
Gear 7 indv. Shimano Nexus
Gear (antal) 7
Forbremse Hydraulisk skivebremse
Bagbremse Fodbremse
Hjulstørrelse 28in (700)
Dæk Antipuncture dæk 700x28C
Kurv Medfølger ikke
Elsystem Promovec
Motorbeskrivelse Promovec 70Nm centermotor
Batteri Promovec bagagebærerbatteri, 3 størrelser
Display Promovec CONNECT + (Bluetooth), 5 assistniveauer
Vægt 23,7kg inkl. standardbatteri
Frontlad AtranVelo m. AVS
Egnet til Classic
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Raleigh Sussex E2 er en højtudstyret elcykel med overlegen komfort og et kraftigt elsystem. Sussex E2 har et klassisk og praktisk design, der gør sig ideel til hverdagen. På cyklen er der tænkt over detaljerne, og du har bl.a. mulighed for nemt at montere en kurv både foran og bagpå, så du aldrig løber tør for plads. Sussex E2 er til dig, der drømmer om den perfekte hverdagscykel.

Sussex E2 er udstyret med et smart lad fra AtranVelo, der gør brug af deres AVS system, som betyder, at du ubesværet kan klikke tilbehør såsom kurve eller tasker af og på.

Op til 3 års garanti på batteri og motor.

Bagagebærerbatteri - fås i 3 forskellige størrelser:
· 317 WH/8,8 AH - Op til 50 km. (standard)
· 374 WH/10,4 AH - Op til 80 km. (+1500 kr.)
· 561 WH/15,6 AH - Op til 130 km. (+3000 kr.)

*Kurv er ekstraudstyr

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

Display

Promovec Connect +

Promovec Connect + er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect + består derfor af et minimalistisk display, som cyklisten kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til iOS og Android.

Motor

Promovec centermotor 250W

Behagelig, stærk og meget støjsvag motor, som er placeret centralt med lavt tyngdepunkt. En centermotor trækker igennem kæden ligesom på en almindelig cykel, hvorfor cykeloplevelsen føles meget ligesom at cykle på en almindelig cykel blot med ekstra hjælp. Centermotoren kræver dog, at du ikke kun bidrager med at træde i pedalerne, men at du også kan lægge en vis kraft i pedalerne, da hjælpen ellers vil føles begrænset. Så sagt med andre ord, så skal man være lidt mere aktiv for at få glæde af den ekstra hjælp med en centermotor.

Geargruppe

Shimano Nexus

Shimano Nexus er indvendige gear skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Dæk

Letrullende m. punkteringsbeskyttelse

Sussex E er skabt til byen med sine letrullende dæk, som er udstyret med punkteringsbeskyttelse. Perfekt til hverdagens gøremål året rundt.

Tilføj ekstraudstyr

Alsidigt tilbehørssystem

Opgrader din Sussex E med ekstraudstyr i form af kurve og tasker. Det giver dig mulighed for at vælge udstyr, der passer til netop dine behov, om end du ønsker en specifik størrelse eller farve. Udstyret kan ubesværet klikkes af og på ladet. Sussex E bruger det innovative AtranVelo AVS-system.

Læs mere

Nedenfor finder du vores størrelsesguide.

Du skal blot måle din skridtlængde for at finde ud af, hvilken størrelse passer til dig. Da dette er vejledende, anbefaler vi altid, at du prøver cyklen.

Skridtlængde Cykelstørrelse i tommer Cykelstørrelse i cm
67-72 16-17,5 40-44
73-78 17,5-19 44-48
79-84 19-20,5 48-52
85-90 20,5-22 52-56
91-96 22-23,5 56-60
97-102 23,5-25 60-64
103-108 25-26,5 64-68

Garanti

3 år på batteri og motor

Elcyklen er udstyret med et elsystem fra danske Promovec, der tilbyder hele 3 års garanti på motor og batteri. Det vil sige, at hvis batteriet, motoren eller opladeren bliver defekt inden for denne periode, reparerer eller udskifter Promovec den defekte del. Normal ældning og slitage af batteriet er ikke dækket af garantien. Det er også muligt at opnå en garanti på 70% minimumskapacitet på batteriet i samme periode. Tryk på knappen for at læse mere.

Læs mere

Med Raleigh får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet
3 års garanti på Promovec batteri og motor